Nawigacja

• DZIEŃ PLUSZOWEGO MISIA

• MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ PRAW DZIECKA

• PODZIĘKOWANIE

• SPOTKANIE Z POLICJANTAMI

Informujemy, spotkanie zostało przełożone na 20.11.b/r.

• RADA RODZICÓW - PM NR 22

• NARODOWE ŚWIĘTO NIEPODLEGŁOŚCI

• NARODOWE CZYTANIE 2023R. - PODZIĘKOWANIE ZA UDZIAŁ OD PREZYDENTA RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ ANDRZEJA DUDY

• AKCJA CHARYTATYWNA NA RZECZ FUNDACJI "GDY LICZY SIĘ CZAS"

"DZIEŃ PIŻAMY" 14.11.2023r. (wtorek) - Dzieci chętne prosimy o przyniesienie w tym dniu piżamy oraz małej poduszki typu "jaś".

• "GÓRA GROSZA" XXIV edycja

• DZIEŃ POSTACI Z BAJEK

• WYCIECZKA

• DZIEŃ EDUKACJI NARODOWEJ